2012. január 25., szerda

Nem a legjobb hírek

Vonatjegy megvan, az EU-s TB kártya szintén. Viszont ma kiderült, hogy hatan osztozunk egy gépen az önkéntes szálláson és ha minden igaz, akkor wifi sincs...:( Mobilt sem kapok, bár hallottam, hogy nem mindenhol adnak az önéntesnek, ebben azért bíztam. Így magamnak kell gondoskodni róla. Öröm az ürömben, hogy legalább szívesen segítenek ebben...

Persze nem kenődöm el teljesen, gondolom a suliban is van net, de akkor is nehezebb lesz így tartani a kapcsolatot az itthoniakkal. Viszont kiderült, hogy az alapítványnak van magyar munkatársa. Ezt onnan tudom, hogy a német nyelvű, mindenféle kérdéseket firtató (internet, mobil) kérdéseimre ma egy magyar nyelvű választ kaptam...ez azért kellemes meglepetés volt.

Közben itthon is van még mit elintézni. Részt kell vennem egy felkészítő képzésen, ennek pontos időpontját még nem tudom, de ha minden igaz, akkor már szervezés alatt. Ennek célja, hogy lelkiekben és információkban is felkészülve érkezzek meg. Ami még külön izgalmas, hogy az utazás előtt még részt fogok venni egy magyarországi önkéntes programban, hogy azt is kipróbálhassam. Bár sok önkéntes rendezvényen voltam már sokféle szerepben, de azért jó lesz megint csinálni valamit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése